Vacature junior zaalverhuurmedewerker (32 uur)

De afdeling Zaalverhuur in Het Nutshuis is per 1 september 2024 op zoek naar een zaalverhuurmedewerker voor 32 uur per week, met niet meer dan drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. 

Over Het Nutshuis 

Een vergadering van een ministerie, een televisie-uitzending van de NOS, een gezellige borrel of een bruisend trouwfeest: in Het Nutshuis gebeurt van alles en is geen dag hetzelfde. Het monumentale gebouw in het centrum van Den Haag was vroeger het hoofdkantoor van de Haagse Nutsspaarbank. Nu is Fonds 1818 de eigenaar en exploitant. Het Nutshuis heeft elf ruimtes die worden verhuurd; van een intiem filmzaaltje vol oude bankkluisjes tot een geweldige stadstuin met glazen kas. In die tuin vind je ook het terras van Café Soof, de horecapartner van Het Nutshuis. Vaste huurders van het gebouw zijn de dertien maatschappelijke organisaties die hier hun kantoren hebben. 

Medewerker zaalverhuur bij Het Nutshuis 

Als medewerker zaalverhuur begeleid je het hele boekingsproces van aanvraag tot en met aftersales. Dit begint bij het inplannen van boekingen, het maken van offertes en het bespreken van het voorstel met de opdrachtgever. Eenmaal vastgelegd maak je draaiboeken, plan je eventueel (technisch) personeel in en geef je bestellingen door aan de cateraar. Zo zorg je ervoor dat elke bijeenkomst en/of evenement een succes wordt voor de opdrachtgever. Tot slot is aftersales een belangrijke stap in het proces: van facturatie tot eventuele evaluatie en het onderhouden van het contact met de bestaande opdrachtgevers.

Je werkt nauw samen met twee andere collega’s in het sales-team en de facilitaire medewerker (huismeester). Je werkt ondersteunend mee aan projecten, zoals het optimaliseren van de positionering en het verbeteren van interne facilitaire processen. Daarnaast help je waar nodig mee binnen de facilitaire operatie. Denk hierbij aan het maken van nieuwe sleuteltags of het inrichten van zalen. Je bent bereid om zo nu en dan flexibel bij te springen tijdens verhuringen in de avond of in het weekend, zoals bruiloften of grote evenementen.

Kwaliteiten van een medewerker zaalverhuur
  • Enthousiast, gastvrij, servicegericht en professioneel 
  • Flexibel en het vermogen om snel te schakelen  
  • Gestructureerd en stressbestendig 
  • Hands on en praktisch met commerciële inslag 
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Je woont in de regio Den Haag en beschikt over maximaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het is een pre als je beschikt over een diploma Sociale Hygiëne en BHV. Ook is het een pre als je enige technische kennis hebt over AV-installaties en het aansluiten van een beamer, geluidsset en microfoons.  

Het Nutshuis biedt 
  • Een unieke, gezellige en professionele werkomgeving met leuke collega's 
  • Veel verantwoordelijkheden, waarbij geen dag hetzelfde is! 
  • Salaris € 3.150 bruto voor 36 uur met goede secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden  
  • Een jaarcontract in dienst bij Fonds 1818 met uitzicht op een vast dienstverband 
Solliciteren is niet meer mogelijk

Denk jij geschikt te zijn voor deze functie? Mail dan uiterlijk 1 juni 2024 een motivatiebrief en cv naar sollicitatie@fonds1818.nl en vertel ons waarom jij graag voor Het Nutshuis zou willen werken. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Niels van Iwaarden via 070 345 90 90. De gesprekken vinden plaats van 10 tot 21 juni 2024.  

Meer informatie over Het Nutshuis vind je op hetnutshuis.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.